Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Keressük Istent?

 Vágyaink között, elhúzódhat keresése, belebonyolódva szövevényes élettörténeteinkbe. Ha belegondolunk, láthatjuk, hogy mi minden került előtérbe célkitűzéseink között az évek elteltével.

Ilyenkor nehéz a sokszínű tartalom között, leegyszerűsíteni mindent, pedig nagyon sok emberben általában ilyenkor alakul ki a vágy, hogy megoldást találjon az élet folytatásához, valamennyire egyensúlyt keresve önmaga, és környezete kapcsolatában.

A sokszínű kínálat, és lehetőség, továbbra is rendkívüli ajánlatokkal áll elő. Szikráit meríthetjük az Isten Szeretetéből fakadó Kegyelemnek. Itt is sok a csúszós talaj, melyeken keresztül észrevétlenül becsúszunk megoldásnak tűnő lehetőségeinkbe, ahol valamilyen módszerrel, fátylat boríthatunk megannyi problémánkra.

Vajon, egy megoldás választásával, Isten felé erősödik szeretetünk? Múltunkkal kapcsolatosan is hat ránk az Irgalma, vagy merítünk Kegyelmeiből egy keveset, sajátos nyugalmunk megtalálásához? Ez is fontos lehet.

A Nagyobbért, a Többért, föl tehetnénk magunknak a kérdést, hogy milyen megoldás kulcsokat szeretünk használni? Melyik kulcs az, ami nem kopott annyira? Amivel rányithatnánk „közvetlenül” Isten Irgalmára.